Palvelut

MYÖS KOTIKÄYNNIT

Hierontapalvelut

Hoito suunnitellaan yksilökohtaisesti asiakkaan tarpeiden mukaan yhdistellen eri hoitotekniikoita.

Klassinen hieronta

Vanha ja perinteinen,  tehokas ja monipuolinen kokonaisvaltainen hoitomuoto. Hieronta helpottaa kipuja, laukaisee jännitystiloja, laajentaa liikeratoja, vilkastuttaa verenkiertoa, kudosten aineenvaihduntaa sekä kuona-aineiden poistumista kehosta.

Rentouttava hieronta

Läsnäolevalla otteella rentouttavat koko kehon hieronnat rentouttavat kehoa ja mieltä. Hoidossa käytetään klassisen hieronnan kevyempiä ja herkempiä tekniikoita kehoasi kuunnellen. Sisältävät halutessasi myös jalkapohjien akupistehierontaa sekä päähieronnan.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronnassa avataan urheilusta kehoon syntyneitä jännitys- ja rasitustiloja ja autetaan kudosten aineenvaihduntaa. Tavoitteena on parantaa suoritusten tuloksia sekä antaa keholle lepoa. Hyödynnetään tarpeen mukaan monipuolisesti eri tekniikoita, kuten triggerpistepainantaa, faskiakäsitelyä sekä kylmä- ja lämpöhoitoja.

Triggerpistehieronta

Triggerpisteitä painelemalla pyritään laukaisemaan lihaksissa sekä lihaskalvoissa sijaitsevia kipupisteitä ja niistä johtuvaa kipusäteilyä.

Faskiakäsittely

Faskia eli lihaskalvo. Tämä hieronta sopii monenlaiseen vaivaan. Käsittely perustuu faskian eri kerrosten välisen liukumisen normalisointiin. Lihaskalvot ympäröivät ja sitovat lihaksia, lihasryhmiä, verisuonia sekä hermoja. Hoito parantaa lihasten toimintaa, vähentää kipua, lisää liikkuvuutta sekä avaa liikeratoja.

Kuivakuppaus

Imukuppihieronta. Tehokas hoitomuoto, joka mm. parantaa aineenvaihduntaa, virkistää nestekiertoa, aktivoi immuunijärjestelmää, vähentää turvotusta ja helpottaa lihaskalvo- ja lihasjännitystä.

Kinesio- ja lymfateippaus

Hoitomuoto jolla on monia käyttötarkoituksia. Kinesioteipillä pyritään vähentämään kudosärsytystä ja kipukohtaan kohdistuvaa kuormitusta, optimoimaan lihastoimintaa ja vähentämään lihasten kireyttä. Kinesioteippi myös tukee ja ohjaa liikettä ja sillä voidaan avustaa liikeratojen korjauksessa. Lymfateippauksella vähennetään painetta ja lievitetään turvotusta.

Kylmä- ja lämpöhoidot

Hoitokohtaisesti käytettävät kylmä-, ja lämpöhoidot lievittävät kipua ja näin arempia alueita on helpompi lähestyä. Kylmähoito on hyvä äkillisiin vammoihin, se laskee turvotusta ja turruttaa kipureseptoreita. Lämpöhoito rauhoittaa lihaksia sekä hermostoa ja lisää kudoksien elastisuutta.  Lämpöhoito myös lievittää jännitteestä aiheutuvaa painetta ja kipua. Kiihdyttää myös aineenvaihduntaa verenkierron vilkastumisen vuoksi.

Nivelmobilisaatio

Mobilisoivassa hieronnassa lisätään hoidettavan nivelen liikelaajuutta ja helpotetaan kipua.

Täsmähieronta

Keskitetään aika yhteen kehon osaan, esim. niska-hartiaseutu, kädet tai pohkeet.

BR-Hierontaterapia

Tässä lempeässä käsittelytekniikassa käydään kehon lihaksia läpi rentouttavalla energialla ottaen huomioon myös akupunktiopisteitä. Kokonaisuuteen on yhdistetty monia hieronta tekniikoita.

Quasha

Useimpiin hoitokokonaisuuksiin on yhdistetty myös quashakiven käyttö jolla avataan niin pinnallisia kuin syvempiäkin faskiakalvoja.

Kundalini Reiki -energiahoito

Reiki on elämän energia, prana, qi, parantava voima, joka auttaa hermostoa rentoutumaan, palautumaan ja elpymään. Se on ikivanha, tasapainottava hoitomuoto, jossa hoidettavan käyttöön ohjataan pranaa hoitajan käsien kautta.